0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Frakt & Retur

Hur skickar ni min beställning?

Vi skickar din beställning med Postnord

Hur mycket kostar frakten?

Vi har gratis frakt på order över 499kr! Kostnaden för order under 499kr tillkommer en kostnad på 80kr. Fraktkostnaden visas vid utcheckningen

Hur snabbt kan ni Leverera?

Försök att blinka en gång och vi är på väg med din beställning! Skämt åt sidan, vi erbjuder alltid expressleverans vilket möjliggör en leverans inom 8-14 dagar för våra personliga smycken. För våra andra icke-personliga smycken försöker vi leverera inom 48 timmar.

Returer

Hur returnerar jag ett Smycke?

  1. Obs: Personliga smycken går inte att returnera. Vid bristande i kvalitén tar vi tillbaka ditt smycken och ersätter med nytt smycken.
  2. Skapa en retursedel här:
    Postnord (Klicka här)
    Om du inte vill skicka med någon av våra leverantörer är det naturligtvis ok om du löser det på ett annat sätt.
  3. Skriv ut och fäst returlappen på förpackningen.
    Obs! Det är bra om du använder samma paket som du fick din order i.
  4. Du kan lämna in ditt packet hos närmaste ombud (Tex: Hitta Postnords ombud Här

Jag har returnerat paketet, vad händer nu?

Inom 5 arbetsdagar (cirka 1 vecka) från att vi har mottagit din retur kontaktar vi dig med mer information om när du förväntar dig att få återbetalningen. Vanligtvis är retur leveranstiden 3 arbetsdagar. Om du har problem med att förstå instruktionerna, vänligen kontakta oss via vår email så hjälper vi dig med alla stegen.

Snabba villkor

Observera att vi inte erbjuder direkta byten. Återbetalning sker till det ursprungliga bankkontot för de produkter du returnerar. Du kan när som helst lägga en ny order och kvitta kostnaden mot returen. Har du valt Klarna faktura sökter Klarna detta åt dig. Produkterna ska vara i samma skick som när du mottog dem. Produkterna kan endast returneras inom 30 dagar från mottagandet.(Läs mer här)